“Come what may” sau, în românește, să vină ce-o vrea!

După câteva zile de zbucium interior, de alunecare în fel și fel de vârtejuri emoționale, într-o zi de vineri am reușit să revin la pacea mea interioară.

Ca în fiecare dimineață din ultimele două săptămâni de om fără job, caut să-mi găsesc măcar 5 minute singură să mă bucur de cafea. Îmi iau telefonul și ies pe terasă.

“Come what may!” îmi spun liniștită sorbind cea mai bună cafea cu spumă de lapte din lume. Găsesc și imaginea potrivită mesajului și fac o postare pe facebook.

Universul, Dumnezeu sau ce este mai bun și mai frumos pe acest pământ a priceput repede mesajul!

– Corina, vreau să contribui la visul tău! Câți bani îți mai trebuie pentru a urma cursul de yoga?

Dacă vă întrebați ce poate scoate un om din zenul lui, un astfel de mesaj poate fi un fooooarte bun exemplu.

Simt cum inima mea o ia razna. Cuvintele nu se găsesc și oricum sunt de prisos. Bâjbâi o sumă aproape de adevăr. Este de neconceput pentru mine să beneficiez de acest dar. Mă deconectez de realitate pentru că este prea mult de dus.

– Spune-mi unde stai că vin la tine în jumătate de oră să ți-i aduc!

Cum te poți pregăti pentru această întâlnire? Ce poți face pentru a mulțumi?Binențeles că m-am oferit să vin eu și tot felul de idei care ar putea ușura toată treaba asta prea multă pentru sufletul meu. După vreo câteva minute de frăsuit, am hotărât să accept acest dar, să revin la cine sunt. Așa că mi-am așteptat invitata cu cea mai bună cafea cu spumă de lapte din lume.

Abia astăzi, după trei zile de când am primit această veste care s-a concretizat în aceeași zi am capacitatea să scriu despre asta.

Abia astăzi pot să absorb cu toată deplinătatea ființei mele că eu am reușit să-mi creez această realitate.

Astăzi am înțeles cu adevărat puterea unei intenții bine stabilite, renunțarea la modul cum se va îndeplini și deschiderea deplină la orice vine spre mine.

Astăzi pot să transmit recunoștință și mulțumire și să îmbrățișez cu bucurie această viață minunată cu toate darurile ei.

În afară de cursul de yoga care va începe în septembrie, poate vă întrebați ce am să fac cu celelalte daruri?! Cu lavanda, cu jocul, cu poveștile?

Răspuns cât se poate de sincer: Habar nu am!

Dar ceea ce mi-am propus este să mă bucur de timpul cu familia mea și de cerul senin. Eu zic că e o intenție excelentă pentru ziua de astăzi!

corina-farcas-psihologie-yoga-meditatie-iasi-psihoyoga-sidepart

Sunt un om cald, deschis, cu multă iubire în suflet, ferm și autoritar pe alocuri, concomitent profesor și învățăcel, mereu îndrăgostit de viață.

Oameni pe care îi citesc și îi recomand

Posibil să-ți placă...

Îți mulțumesc că exiști și află că prezența ta în viața mea și în drumul meu vocațional îmi aduce mie creștere, conștientizare și curaj!