Corina și visul ei

Trei codițe blonde aleargă de zor prin iarba proaspăt taiată a unei curți cu gardul vopsit în alb.

Bobocei mov de lavandă se întrezăresc prin tufișurile pline de frunze. Mirosul deja se simte în aer, chiar dacă nu s-au deschis încă florile.

Doi ochi albaștri, ușor ridați, în care se citește o copilărie demult trecută, dar vie în același timp, urmăresc jocul celor trei fetițe. La un timp, ochii coboară într-un caiet cu pagini dictando în care se găsesc mici texte scrise cu suflet despre iubire, pace și credință.

– Fetelor, e timpul pentru yoga! anunț plină de entuziasm momentul preferat al întâlnirii.

 

Sunt Corina, am 34 de ani și am un vis. De fapt, am multe vise. Dar, în același timp, am răbdare și cred că ceea ce este bun pentru mine va veni la timpul lui.

Revin: sunt Corina, am 34 de ani și doresc să devin instructor de yoga pentru copii. Simt că, unul din darurile mele este să ajut copii să fie mai conștienți de corpul lor și să-i învăț cum să ajungă la un echilibru dintre corp – emoție – minte.

Dorința de a participa la cursul de instructor certificat de yoga a crescut până la punctul în care am început să-mi dezvolt pasiunile într-un mic business.

Fiind o fire profundă și visătoare, îmi lipsește partea practică și antreprenorială. Sau cel puțin știu unde este nevoie să îmbunătățesc. Ceea ce vreau să transmit este că acest mic business are rolul să mă ajute pe plan financiar pentru ca visul meu de a contribui la un echilibru emoțional și relațional al copiilor noștri să se împlinească. Și anume, cu ajutorul lui să strâng suma necesară cursului.

Ca o scurtă prezentare a produselor și serviciilor oferite de mine, pot spune că am împletit iubirea pentru lavandă, joc și povești scrise cu aranjamente florale, evenimente pentru copii și content creativ. Vă invit să le descoperiți pe rând de-a lungul paginii.

Cred că am făcut deja primul pas către participarea la curs, iar mai departe, nu-mi rămâne decât să îmi deschid aripile și să zbor cu toată încrederea spre visul meu.

Darurile Corinei este Corina însăși, cea de azi, care oferă ce are în suflet: iubire, credință, pace.

corina-farcas-psihologie-yoga-meditatie-iasi-psihoyoga-sidepart

Sunt un om cald, deschis, cu multă iubire în suflet, ferm și autoritar pe alocuri, concomitent profesor și învățăcel, mereu îndrăgostit de viață.

Oameni pe care îi citesc și îi recomand

Posibil să-ți placă...

Îți mulțumesc că exiști și află că prezența ta în viața mea și în drumul meu vocațional îmi aduce mie creștere, conștientizare și curaj!