Despre mine

Dragă om,

Ce ușor a venit către mine conștientizarea că mai întâi au existat în viața mea obiceiurile sănătoase – cunoașterea permanentă de sine prin psihoterapie, îmbinată cu practica yoga și meditație – și abia apoi, reconversia profesională și asumarea unor decizii personale.

După o carieră în vânzări, doi copii și dezvoltare personală prin diverse terapii (psihoterapie, constelații familiale, terapie de grup, practică de yoga și meditație) am decis să încep o nouă călătorie profesională.

Astfel, am adus în viața mea următoarele experiențe:

🌟 Certificarea Hatha Yoga Teacher Training 200hTTC, certificare obținută în decembrie 2018 și emisă de către Yoga Academy România,
🌟Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației – în cadrul Univ. Al. I. Cuza Iași – promoția 2021,
🌟Certificarea în MBCT – Mindfulness-Based Cognitive Therapy – obținută în iulie 2022,
🌟Formarea în Psihoterapia sistemică de cuplu și familie, în desfășurare la acest moment.

Toate acestea contribuie la terapia pe care o dezvolt și care se numește PSIHOYOGA, o practică care îmbină elemente de mindfulness, consiliere psihologică, conectare corporală prin yoga, meditație, respirații, oglindire, vizualizare, afirmații și alte instrumente, toate menite să alinieze practicantul: corp – minte – suflet.

Te aștept cu drag!

Corina

Îți mulțumesc că exiști și află că prezența ta în viața mea și în drumul meu vocațional îmi aduce mie creștere, conștientizare și curaj!

© 2023 Corina Farcaș. All Rights Reserved.